Бивш играч на Арсенал: Ако бях в Манчестър Юнайтед, бих продал Роналдо


Бивш играч на Арсенал: Ако бях в Манчестър Юнайтед, бих продал Роналдо
Снимка: Getty Images

1439 0

Бившият футболист на Арсенал Пери Гроувз се изказа относно влиянието на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед. Според Гроувз Роналдо вреди на отбора, тъй като той е по-голям авторитет от всеки треньор, а не бива да има футболист, по-важен от треньора.

"Ако ме бяха поканили в Манчестър Юнайтед, бих се убедил, че Роналдо го няма. Бих го продал, защото той е по-голям от всеки треньор, който ще дойде в тима. Да предположим, че назначат Почетино. И Роналдо ще има по-голямо влияние от него. А да имаш такъв футболист не бива"

"Роналдо ще вкарва голове, но ако искате да играете съвременен футбол и да прогресирате, да играете с висока интензивност и преса, то това не е за Кристиано. Трябва да имаш ясно разбиране и философия, нужно е да се знае накъде ще се движи клубът"

"Мисля че ръководството на Манчестър Юнайтед показа гордост. Ние сме Юнайтед, ние може да купуваме най-добрите. Не им беше нужен нито Санчо, нито Роналдо. Това беше жест на гордост. Те имат всички детайли от пъзела, които обаче не пасват", каза още Гроувз.

През този сезон 36-годишният Роналдо вкара 14 гола в 22 мача във всички турнири. Ето кой трябва да е треньор на Юнайтед според Пол Скоулс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички