Кристиано Роналдо с 2 думи след Челси - Манчестър Юнайтед: Феновете сигурни, че е "тънко" злорадство (СНИМКА)


Кристиано Роналдо с 2 думи след Челси - Манчестър Юнайтед: Феновете сигурни, че е "тънко" злорадство (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

8348 0

Челси и Манчестър Юнайтед изиграха един от мачовете на сезона що се касае до зрелище и попадения. Двата отбора си отбелязаха цели седем попадения в сблъсъка на 31-вия кръг от Висшата лига, като имаше цели два пълни обрата - вторият от които изцяло в добавеното време.

Конър Галахър (4') и Коул Палмър (19') осигуриха аванс от 2:0 за домакините, но Алехандро Гарначо (34') и Бруно Фернандеш (39') изравниха до края на първото полувреме, преди аржентинецът да оформи пълния обрат през втората част (67'). Палмър обаче оформи хеттрика си с два гола в добавеното време и драматичен обрат.

А изравнителното му попадение за 3:3 от дузпа съвпада напълно с публикация на Кристиано Роналдо в социалните мрежи. Той написа само две думи, а феновете са сигурни, че те са в израз на злорадстване след неуспеха за Ерик тен Хаг.

Още: "Беше лудост" - героят Коул Палмър обясни какво е окрилило Челси срещу Манчестър Юнайтед

Злорадства ли Кристиано Роналдо срещу Ерик тен Хаг?

Кристиано Роналдо и Ерик тен Хаг

Както е известно, петкратният носител на "Златната топка" имаше сериозни проблеми с нидерландския наставник и именно той бе основната причина за раздялата между Кристиано и "червените дяволи". Колкото до публикацията, тя красноречиво гласеше: "Щастливи дни".

Текстът бе сложен към снимка, на която 39-годишният футболист се бе настанил удобно на стол и с усмивка на лице гледаше към екрана на своя мобилен телефон. До него бе знамето на Саудитска Арабия, а върху облеклото му бе брандиран клубният му тим Ал Насър. А какъв бе коментарът на разочарования Тен Хаг след загубата от Челси?

Маурисио Почетино се наслади на Челси 4:3 Манчестър Юнайтед, назова едно от най-добрите качества на Коул Палмър

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички