"Заслужавахме да спечелим" - коментарът на Ерик тен Хаг след Челси 4:3 Манчестър Юнайтед


"Заслужавахме да спечелим" - коментарът на Ерик тен Хаг след Челси 4:3 Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1263 0

В четвъртък (4-ти април) вечер Челси и Манчестър Юнайтед изиграха спиращ дъха мач със 7 гола и два пълни обрата. "Сините" поведоха с 2:0, "червените дяволи" обърнаха до 3:2, но в крайна сметка загубиха с 3:4.

Коментарът на Тен Хаг

"Започнахме слабо и подарявахме топката. Защитавахме се зле при първите две ситуации. Но след това започнахме да донимираме на терена и се върнахме в мача. Играхме по брилянтен начин и заслужавахме да спечелим, но не можем да си позволим да правим такива подаръци", обясни треньорът на Юнайтед след последния съдийски сигнал.

Ерик тен Хаг

"Когато настъпят хаотичните моменти, трябва да се справяме с тях заедно, като отбор, а ние не го направихме. Взехме грешните решения и не си помагахме, когато топката бе в нас".

"Определено сме разочаровани, но сега трябва да се вдигнем и ще го направим. По начина, по който се върнахме в мача, се видя, че сме жилави. Но във футбола трябва да постигаш резултати. Направихме някои неочаквани индивидуални грешки", каза още Ерик тен Хаг, а на въпрос за дългото добавено време на второто полувреме отговори по следния начин:

"Не знам защо вдигнаха 8 минути. Не знам откъде дойде това. Но пък в заключителните минути ние трябва да контролираме мачовете по-добре".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Падна рекорд на Челси - Манчестър Юнайтед, а Коул Палмър посегна към историята!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички