Маурисио Почетино се наслади на Челси 4:3 Манчестър Юнайтед, назова едно от най-добрите качества на Коул Палмър


Маурисио Почетино се наслади на Челси 4:3 Манчестър Юнайтед, назова едно от най-добрите качества на Коул Палмър
Снимка: Getty Images

1122 0

Старши треньорът на Челси - Маурисио Почетино, не скри задоволството си от драматичната победа над Манчестър Юнайтед в четвъртък (4-ти април) вечер.

"Сините" набързо поведоха с 2:0 на "Стамфорд Бридж", допуснаха обрат до 2:3, но пък в добавеното време на второто полувреме стигнаха до крайното 4:3.

Коментарът на Почетино

"Разбира се, че се насладих на мача. Мисля, че си заслужихме победата, защото бяхме по-добрият отбор днес!", започна аржентинският специалист.

Маурисио Почетино

"Стартирахме наистина добре и при 2:0 двубоят беше под наш контрол. После обаче допуснахме грешки и преживяхме голям емоционален удар. Не беше лесно да го преодолеем. Начинът, по който инкасирахме трите гола е разочароващ, защото би трябвало да се справяме по-добре в този тип ситуации. Но, ако трябва да правим цялостен анализ на случилото се - резултатът е справедлив", констатира Почетино.

ОЩЕ: Падна рекорд на Челси - Манчестър Юнайтед, а Коул Палмър посегна към историята!

"След като изравнихме (б.р. - 3:3), казахме на футболистите, че все още има две минути. Вярвахме, че можем да вкараме и четвърти гол. Краят беше много емоционален, а трите точки бяха много важни за нас".

Относно героя за Челси - Коул Палмър, който се отчете с хеттрик във вратата на "червените дяволи", мениджърът заяви:

"Едно от най-добрите му качества е неговата психика и умението да се справя с напрежението. Той е млад, но още в първия си сезон при нас играе редовно. Гледайки представянето му днес е невъзможно човек да каже, че Коул не е топ футболист, но, разбира се, все още има доста в какво да се подобрява".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Заслужавахме да спечелим" - коментарът на Ерик тен Хаг след Челси 4:3 Манчестър Юнайтед!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички