"Беше лудост" - героят Коул Палмър обясни какво е окрилило Челси срещу Манчестър Юнайтед


"Беше лудост" - героят Коул Палмър обясни какво е окрилило Челси срещу Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1140 0

Героят за Челси в четвъртък (4-ти април) вечер - Коул Палмър, обясни, че осемте добавени минути на второто полувреме срещу Манчестър Юнайтед са окрилили "сините".

Коул Палмър

Тимът на Маурисио Почетино поведе набързо с 2:0 на "Стамфорд Бридж", но след това допусна пълен обрат до 2:3, за да се стигне все пак до края на сблъсъка, в който Палмър наниза две попадения, оформи своя хеттрик и така донесе важни три точки на отбора си.

"Това ни даде криле, беше лудост"

"Не знам как успяхме да осъществим обрата. Водехме с 2:0, но след това направихме някои глупави грешки. Когато обаче видяхме, че продължението ще бъде 8 минути - това ни даде криле, беше лудост!", коментира младокът след последния съдийски сигнал.

ОЩЕ: "Заслужавахме да спечелим" - коментарът на Ерик тен Хаг след загубата

Откакто се присъедини към Челси през лятото на 2023-та година (с трансфер от Манчестър Сити за близо 50 милиона евро), 21-годишният Палмър може да се похвали с 19 гола и 12 асистенции за лондончани във всички турнири.

"Няма нищо по-хубаво от това да спечелим по този начин. Знаете, че съм изпълнявал много дузпи и няма да пропусна, да чукна на дърво. Да вкараш в последната минута винаги е невероятно", каза още щастливият Палмър.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Маурисио Почетино се наслади на Челси 4:3 Манчестър Юнайтед, назова едно от най-добрите качества на Коул Палмър!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички