Кристиано Роналдо разкри бъдещите си планове


Кристиано Роналдо разкри бъдещите си планове
Снимка: Getty Images

6142 0

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо потвърди, че ще продължи да играе в клуба и през следващия сезон, въпреки че "червените дяволи" няма да участват в Шампионската лига.

Бъдещето на португалеца на "Олд Трафорд" бе несигурно след идването на новия старши треньор Ерик Тен Хаг, но CR7 все пак ще продължи носи екипа на тима и през следващата кампания.

"Мотивиран съм да продължа да работя здраво и да показвам любов към играта. Манчестър и съотборниците ми ми помагат през цялото време и аз оценявам тяхната помощ. Винаги е хубаво да вкарвам голове за този клуб, а когато е хеттрик е дори по-добре. Но най-важното ще за мен и да печелим мачове и да се опитаме да спечелим титлата или друг трофей", заяви Роналдо след снощното равенство на Португалия с Испания в турнира Лига на нациите.

"Аз вярвам, че Манчестър ще бъде там, където принадлежи. Понякога отнема време, но аз вярвам", допълни още звездата на световния футбол и след това каза няколко думи и за Тен Хаг:

"Знам, че той свърши страхотна работа в Аякс и е опитен треньор, но трябва да му дадем време. Нещата трябва да се променят така, както той иска. Разбира се, надявам се, че ще има успех. Защото ако той има успех, целият Манчестър ще има такъв. Затова му желая най-доброто. Всички сме щастливи и развълнувани. Не само играчите, но и феновете на отбора".

Вижте още: Месут Йозил може да е изиграл последния мач в кариерата си на 33

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички