"Sky Sports" разкри новия клуб на Пол Погба


"Sky Sports" разкри новия клуб на Пол Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

2378 0

Националът на Франция Пол Погба почти сигурно ще се завърне в Ювентус, след като в началото на този месец официално се раздели с Манчестър Юнайтед. 29-годишният халф си тръгна от "Олд Трафорд" след изтичането на договора му с "червените дяволи", като интерес към него проявяваха Реал Мадрид и ПСЖ.

В крайна сметка обаче, "Sky Sports" твърди, че Погба вече е избрал предложението на "старата госпожа", където изкара няколко много успешни години, преди да отиде при "червените дяволи" срещу над 100 милиона евро през 2016 година.

Полузащитникът стана шампион на Италия четири пъти за четири години с "бианконерите", а сега е бил убеден да се завърне в Торино от треньора Масимилиано Алегри, под чието ръководство показа най-доброто от себе си преди години. Всичко между двете страни е уговорено, като остава да се изчистят някои дребни детайли около контракта, преди да бъде обявен официално.

Съобщава се още, че Погба е имал конкретна оферта и от Манчестър Сити, като е проявявал интерес да заиграе в градския съперник на Юнайтед под ръководството на Хосеп Гуардиола, но в крайна сметка е преценил, че това ще му донесе твърде много негативни реакции от феновете.

Вижте още: Месут Йозил може да е изиграл последния мач в кариерата си на 33

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички