Месут Йозил може да е изиграл последния мач в кариерата си на 33


Месут Йозил може да е изиграл последния мач в кариерата си на 33
Снимка: Getty Images

5888 0

Бившата звезда на Реал Мадрид и Арсенал Месут Йозил може да е изиграл последния си мач на 33-годишна възраст. Халфът е изключен от състава на настоящия си клуб Фенербахче заради конфликт с треньора и може повече да не играе за тима. Германецът от турски произход обяви, че има намерение да завърши кариерата си при "фенерите". Йозил за последно игра за турския гранд на 20 март тази година.

"Наскоро трябваше да направя изявление по повод обвиненията по отношение на кариерата ми. Постигнах целта в кариерата си, като подписах договор за три години и половина с Фенербахче, моята детска любов, и дори през първите шест месеца не получавах заплата.

Подчертавам: няма да завърша кариерата си в друг отбор, освен Фенербахче. През целия срок на договора ми единствената ми цел е да нося фланелката на нашия клуб. Това решение е ясно и окончателно.

В съответствие с изискванията на професионалния живот, ако нашето ръководство вземе решение по отношение на мен, аз ще го уважа. Ще работя усилено и винаги ще бъда готов. Както винаги казвам, най-важното е Фенербахче", написа футболистът в социалните мрежи. А ето любопитния начин, по който Фенербахче плаща заплатата на Йозил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички