Кристиано Роналдо отговори на критиките към него, че не помага в защита


Кристиано Роналдо отговори на критиките към него, че не помага в защита
Снимка: Getty Images

3466 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо даде интервю за британското издание "Скай Спортс". В него той коментира нападките, които получава, че не пресира достатъчно опонента, както и други критики.

"Знам кога отборът има нужда от мен в дефанзивен план. Но моята роля в клуба е да печеля, да помагам на отбора да печели и да отбелязвам голове. Хората, които не искат да видят това, го правят, защото не ме харесват. Нека сме откровени, аз съм на 36 години, спечелил съм всичко, защо да се тревожа за хората, които говорят лоши неща за мен?

Спя добре вечер. Лягам си в леглото с много добра съвест. Ще продължа така, защото ще продължа да печеля и да затварям усти. Критиката винаги е част от бизнеса. Не се тревожа. Виждам го като хубаво нещо, ако трябва да съм честен.

Ако те се тревожат за мен или говорят за мен, значи знаят потенциала и цената ми във футбола. Хубаво е. Ще дам пример. Ако си в училище и си най-добрият ученик и попиташ по-слабите ученици дали харесват най-добрия, те ще кажат, че не го харесват" - заяви Роналдо.

A как Роналдо обясни слабата форма на Манчестър Юнайтед?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички