Роналдо също държал реч пред отбора на полувремето срещу Аталанта


Роналдо също държал реч пред отбора на полувремето срещу Аталанта
Снимка: Getty Images

4838 0

Голямата звезда на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо също има своя принос за обрата в мача срещу Аталанта в Шампионска лига миналата сряда. Португалецът е поговорил със съотборниците си на полувремето при резултат 0:2 и ги е мотивирал да стигнат до успеха с 3:2.

"Роналдо им каза: "Не Ви ли е срам?". Той каза, че Манчестър Юнайтед няма право да играе така пред собствените си фенове. Кристиано каза, че са длъжни да спечелят този мач и ако не го направят, може да не стигнат до плейофите на Шампионска лига", пише таблоидът "The Sun".

Както е известно, през второто полувреме "червените дяволи" се върнаха в мача след голове на Маркъс Рашфорд и Хари Магуайър, а победният гол бе дело на самия Роналдо в 81-ата минута. След три кръга в груповата фаза на турнира Юнайтед е лидер в групата с 6 спечелени точки. А ето какво е казал на отбора на полувремето и мениджърът Оле Гунар Сослякер. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички