Краят дойде по-рано от очакваното: Манчестър Юнайтед в търсене на нов генерален спонсор


Краят дойде по-рано от очакваното: Манчестър Юнайтед в търсене на нов генерален спонсор
Снимка: Getty Images

5922 0

Манчестър Юнайтед е започнал да търси нов генерален спонсор, чието лого да седи начело на екипите. Към този момент това място заемаше името на германската технологична компания TeamViewer.

Преди това Chevrolet беше генералният спонсор, но договорът между двете страни приключи през 2021 година. Настоящият контракт с TeamViewer е до края на сезон 2025/26, но ще бъде прекратен предварително по взаимно съгласие.

След период на съвместни частни дискусии през последните месеци Манчестър Юнайтед и TeamViewer AG постигнаха взаимноизгодно споразумение, според което Манчестър Юнайтед ще има възможността да откупи правата за спонсорство на предната част на фланелката на клуба“, съобщава SkySports.

Дори и след намирането на нов спонсор, германската компания ще продължи да бъде важен сътрудник на „червените дяволи“: "След като бъде избран нов партньор на фланелката и той поеме тази роля, TeamViewer ще продължи да бъде ценен член на набора от глобални партньори на Манчестър Юнайтед, предоставяйки на Манчестър Юнайтед решения за дистанционна свързаност до края на първоначалния срок на договора през 2026 година“.

Логото на TeamViewer ще остане на фланелките на английския тим, докато не се намери нов спонсор.

Още по-големи промени очакват Манчестър Юнайтед, след като клубът беше обявен за продажба. Ето и кой може да стане новият собственик.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички