Край на сагата: Салах преподписа с Ливърпул


Край на сагата: Салах преподписа с Ливърпул
Снимка: Getty Images

2123 0

Ливърпул обяви официално какво е бъдещето на суперзвездата Мохамед Салах с клуба. Мърсисайдци съобщиха на клубния сайт, че египтянинът е подписал нов дългогодишен договор, след като настоящият му изтичаше през следващото лято. Към момента не се съобщава до коя година е новото споразумение, но се очаква то да е до 2025 г.

Голаджията акостира на "Анфийлд" през лятото на 2017 г., а за последно преподписа контракта си на 2-ри юли 2018 г. Той се превърна в една от най-ключовите фигури за клуба в последните години, като за целия период е изиграл 254 мача, вкарал е 156 гола и е асисистирал 63 пъти.

30-годишният футболист, който отпразнува рождения си ден миналия месец, в момента е на девето място в класацията на голмайсторите на Ливърпул за всички времена.

Африканецът даде и кратко интервю пред клубния сайт по случай важното му решение:

"Отне малко повече време, но сега всичко е готово и ние трябва да се съсредоточим върху бъдещето. Прогресът на тима през последните пет, шест години е забележим.

Миналия сезон бяхме близо до спечелването на четири титли, но за съжаление в последната седмица от сезона загубихме два трофея. Мисля, че отново може да се борим за всичко. Имаме и нови попълнения. Просто трябва да продължим да работим упорито, да имаме добра визия и да бъдем позитивни”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички