Ливърпул фиксира продажната цена на Мохамед Салах


Ливърпул фиксира продажната цена на Мохамед Салах
Снимка: Getty Images

8355 0

Според информация на английското издание "The Mirror", грандът Ливърпул вече е фиксирал точната сума, срещу която е склонен да се раздели със звездата си Мохамед Салах.

Египтянинът пристигна на "Анфийлд" през 2017 година срещу 36.5 милиона паунда, които бяха платени на италианския Рома и през годините се превърна в един от най-добрите нападатели в света.

За 5 сезона на Острова, Салах изигра 254 мача във всички турнири с червената фланелка, в които отбеляза 159 гола и раздаде още 63 асистенции. На два пъти той бе избиран за "Играч на годината", добавяйки още три голмайсторски приза от Висшата лига.

Договорът му с мърсисайдци обаче изтича през лятото на 2023 година, а на този етап преговорите за ново споразумение са в застой. Така се стига до момента, че ако не го продаде сега, Ливърпул рискува да загуби 30-годишния нападател без пари след 12 месеца.

Изданието пише, че от "Анфийлд" са решили да фиксират цената на Мохамед Салах на 60 милиона паунда и всеки клуб, който е склонен да плати тази сума, може да стартира преговори!

Вижте още: Отказване няма - бившият капитан на Манчестър Сити Фернандиньо си намери нов отбор!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички