Кошмарът за Агуеро продължава - заразен е с коронавирус


Кошмарът за Агуеро продължава - заразен е с коронавирус
Снимка: Getty Images/Guliver

930 0

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро ще остане още време извън игра, след като бе диагностициран с коронавирус. Аржентинецът обяви в Туитър, че е проявил симптоми още преди да даде положителен тест.

Сега той е изправен пред период под карантина, като няма да бъде част от тренировъчната програма или състава на Манчестър Сити в деня на мачовете. Агуеро така и не успя да изиграе достатъчно срещи от началото на сезона заради проблеми с контузии, като „гражданите“ свикнаха да играят без типичен централен нападател предвид проблемите и на Габриел Жезус.

Положителният тест на Агуеро е удар по шампионските амбиции на мениджъра Пеп Гуардиола, чийто тим се изкачи, макар и временно, на първата позиция във Висшата лига след успех над Астън Вила с 2:0 – за първи път Сити бяха на върха в таблицата от август 2019-а насам.

Очаква се нападателят да пропусне мача с Челтнъм от ФА Къп този уикенд, преди да пропусне и двубоите от Премиършип с Бърнли и Шефилд Юнайтед. Междувременно стана ясно, че Пеп Гуардиола ще получи 200 млн. паунда за трансфери, а една от трансферните цели е бивш нападател на Манчестър Юнайтед (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички