Евертън е отхвърлил колосална оферта от Челси за 21-годишния футболист Антъни Гордън


Евертън е отхвърлил колосална оферта от Челси за 21-годишния футболист Антъни Гордън
Снимка: Getty Images

2099 0

Ръководството на Евертън е отхвърлило оферта на стойност 50 милиона паунда от страна на Челси за младия си нападател Антъни Гордън, твърди "ChronicleLive".

Старши треньорът на лондончани Томас Тухел продължава усилено да търси нов човек за центъра на атаката, след като се раздели с Ромелу Лукаку и Тимо Вернер през лятото и се е спрял на 21-годишния Гордън.

*През изминалния уикенд Тимо Вернер се завърна в Германия с шедьовър (ВИДЕО), а на Ромелу Лукаку му трябваха секунди, за да се разпише отново с екипа на Интер (ВИДЕО).

Съобщава се, че ръководството на Челси е предложилило 50 млн. на "карамелите" за футболиста, но клубът е отказал предложението. Очаква се Тод Боели и компания да направят втора, по-добра оферта за Гордън, но, според медиите на Острова, Евертън много трудно ще се съгласи да пусне своя играч, тъй като вече се раздели с Ричарлисон (който отиде в Тотнъм) и изпитва проблеми в атака.

Антъни Гордън има 51 мача и 4 гола във Висшата лига, като може да се подвизава както на крилото, така и като втори нападател или фалшива деветка!

Вижте още: Антонио Конте пренесе войната с Томас Тухел извън футболния терен (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички