Конте си подпечата трудовата книжка: В Тотнъм е едно и също, независимо от мениджъра... Ние не сме отбор


Конте си подпечата трудовата книжка: В Тотнъм е едно и също, независимо от мениджъра... Ние не сме отбор
Снимка: Getty Images

1473 0

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте не спести нищо пред журналистите след равенството на "шпорите" със Саутхямптън от 28-ия кръг на Висшата лига. В отзива си след мача италианецът нападна организацията на отбора и своите възпитаници, заявявайки, че "всичко в Тотнъм е едно и също".

Антонио Конте избухна

"Ние не сме отбор. Ние сме единадесет играчи, които излизат на терена. Виждам егоистични играчи, играчи, които не искат да си помагат и не влагат сърцето си", каза Конте.

"Тук винаги е едно и също, всеки сезон. Клубът носи отговорност за трансферния пазар, треньорът носи отговорност. Но играчите, къде са играчите? Тук в Тотнъм са свикнали. Те не играят за нещо важно. Те не искат да играят под напрежение, под стрес. По този начин е лесно".

"Тук играем за значката. Играем, за да накараме феновете на Тотнъм да се гордеят с нас. Трябва огън в очите. Това е неприемливо и за феновете. Следват ни, плащат за билети и такава игра е недопустима", добави италианецът.

"Винаги е едно и също, всеки един сезон. Без значение кой е мениджърът. Ако искат да продължат по този начин, могат да сменят мениджъра, много мениджъри, но ситуацията не може да се промени. Вярвайте ми", каза още специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Изчерпа ли се доверието в Конте? Играчите на Тотнъм се молят Почетино да се върне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички