Доверието в Конте вече е изчерпано, играчи на Тотнъм се молят на Почетино да се върне


Доверието в Конте вече е изчерпано, играчи на Тотнъм се молят на Почетино да се върне
Снимка: GettyImages

1389 0

Президентът на Тотнъм Даниел Леви "ще бъде прагматичен" на фона на огромния натиск да върне Маурисио Почетино за мениджър на "шпорите". Sky Sports твърди, че няколко играчи и служители са умолявали аржентинеца да се върне и да съживи отново клуба.

Въпросът е не дали, а кога ще напусне Антонио Конте

Все повече информации има, че Антонио Конте, чийто договор изтича това лято, ще напусне преди края на сезона, като остават 12 мача до края на кампанията.

По-възрастните в отбора на Тотнъм жадуват за смелия, прогресивен стил на игра, невиждан в "шпорите", откакто Почетино беше уволнен през ноември 2019 г. Те също смятат, че развитието на играчите е пренебрегнато.

Привържениците на Тотнъм са свикнали отборът им да играе доминиращ и завладяващ футбол под ръководството на 51-годишния мениджър. След него обаче наблюдават именно обратното и никак не са доволни от това.

Докато Почетино е очакван с нетърпение от отбора, то клубните директори - и в частност Леви - няма да бъдат повлияни от емоции. Колкото и да помнят постиженията му, не са пренебрегнати причините, поради които той приключи с клуба. По-рано пък стана ясно, че Почетино е един от вариантите да наследи Карло Анчелоти в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички