Конте даде подобаващ отговор на Ричарлисон: Прав е, че сезонът му е скапан


Конте даде подобаващ отговор на Ричарлисон: Прав е, че сезонът му е скапан
Снимка: Getty Images

1101 0

Менижърът на Тотнъм Антонио Конте не дава признаци, че смята да напусне "шпорите", като заяви, че "ще умре за този клуб" до края на сезона. Лондонският тим не се представя особено добре във Висшата лига, а в Шампионска лига отпадна на 1/8-финалите от Милан. През уикенда Тотнъм приема отбора на Нотингам.

Конте очаква "време и търпение" за представянето на Тотнъм

"Ако ме попитате сега дали съм готов да умра за този клуб? Отговорът е „да“. До края съм готов да умра за този клуб. Но не съм толкова глупав да се самоубия", заяви той и определи договора си с клуба като странен.

"Знаете, че с клуба подписахме договор, странен договор, за година и половина. Обикновено подписваш за три години, но смятам, че клубът и аз искахме да видим как ще се развие ситуацията. За клуба да разбере моята личност, моя капацитет като треньор и за мен – от моята страна беше същото. Да разберем дали сме на едно и също мнение и гледаме в една и съща посока. Сега, след година и половина, клубът ме познава, аз познавам клуба и ситуацията е ясна. Трябва да довършим сезона и след това ще видим какво ще стане. Клубът знае отлично какво мисля. Готов съм да умра за този клуб до края на сезона“.

Отговорът му към критиките на Ричарлисон

Ричарлисон изрази сериозно недоволство от липсата на игрово време, като директно нападна треньорският щаб.  Мениджърът на Тотнъм обаче разкри, че бразилецът се е извинил за случилото се. "Той стартира силно при нас, впоследствие получи контузия и отиде на Световното първенство и получи нова травма, която беше сериозна. Завърна се при нас и беше месец извън игра. Той няма гол за нас във Висшата лига, само два в Шампионската лига и беше достатъчно искрен да каже, че сезонът му не е от добрите. Ричарлисон осъзна постъпката си и се извини, което е добре, защото имах възможност да разясня друг път духа на тима", завърши Конте. Засега италианецът остава начело, но имаше твърдения, че част от играчите на Тотнъм са се молили на Маурисио Почетино да се върна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички