"Роман все още дърпа конците в Челси": Карагър с коментар за уволнението на Тухел


"Роман все още дърпа конците в Челси": Карагър с коментар за уволнението на Тухел
Снимка: Getty Images/Guliver

3052 0

Английският гранд Челси уволни мениджъра си Томас Тухел, а първите реакции за уволнението не закъсняха. Легендата на Ливърпул и настоящ футболен анализатор Джейми Карагър написа любопитно послание в социалните мрежи, с което заяви, че Роман Абрамович "все още дърпа конците" в Челси.

Коментарът на Карагър идва буквално минути след уволнението на Тухел, което бе изненада за мнозина. Наставникът бе отстранен от поста след серия от колебливи резултати във Висшата лига, както и загубата от Динамо Загреб на старта в Шампионска лига във вторник вечер.

От клуба подчертаха, че новите собственици искат да направят "преход" към развитието на клуба и ще търсят нов мениджър за отбора. Карагър обаче смята, че Челси е загубил отличен треньор, който е свършил много работа, а сега ще я върши за друг елитен клуб.

"Тухел свърши страхотна работа в Челси и друг клуб сега ще получи топ мениджър. Роман все още дърпа конците!", написа лаконично Джейми Карагър в профила си в Туитър. 

Не става ясно какво точно визира Карагър с това, че Роман Абрамович "все още дърпа конците". Руският олигарх се раздели с клуба по-рано тази година, след като бе ударен от санкциите срещу Русия заради войната в Украйна. 

По време на близо 20-годишното си управление в Челси Роман Абрамович придоби популярност като собственик, който не е особено търпелив и бързо уволнява мениджърите си, ако не вижда нужните резултати. Уволнението на Тухел също изглежда прибързано с оглед на това, че са изминали само няколко седмици от началото на новия сезон.

ОЩЕ: Новият собственик на Челси прави същата грешка като Абрамович!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички