Челси е на броени минути да вземе Жоао Феликс


Челси е на броени минути да вземе Жоао Феликс
Снимка: Getty Images

1207 0

Лондонският Челси е постигнал вербална договорка с Атлетико Мадрид за привличането под наем на португалския национал Жоао Феликс, пише The Athletic.

Все още споразумението между двата клуба не е подписано, но се очаква лондончани да платят около 11 милиона евро на колегите си от Испания за наема, като той ще влезе в сила от момента, в който сумата постъпи в касата на „дюшекчиите“.

Към Феликс имаше сериозен интерес от Висшата лига на Англия, а най-дейни в това бяха Манчестър Юнайтед и Арсенал, но желанието на играча било да премине на „Стамфорд Бридж“, след като е преценил, че проектът на Тод Боули и Греъм Потър е най-удачният за него.

До този момент Челси привлече през зимния трансферен прозорец Беноа Бадиашили и Давид Датро Фофана, като иска да вземе и блестялия на Мондиал 2022 за Аржентина - Енцо Фернандес.

Отделен факт е, че „червените дяволи“ и „артилеристите“ не са били склонни да дадат тези пари за Феликс и негов наем, което допълнително е помогнало на Челси да стигне до разбирателство с клуба от Мадрид. А защо Гуардиола подкрепи мениджъра на "сините", разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички