"Колко често кралят на Европа се продава? Абрамович не искаше нищо от Челси"


"Колко често кралят на Европа се продава? Абрамович не искаше нищо от Челси"
Снимка: Getty Images/Guliver

2607 0

Бившият футболист на Челси Джейсън Кънди коментира по интересен начин факта, че Роман Абрамович продава Челси след 19-годишен период като собственик на "сините". Кънди вярва, че това е страхотна възможност за някой купувач.

"Ето един въпрос: "Колко често шампионът на Европа се продава?". Това е все едно най-добрата къща на пътя, най-добрата къща в селото, най-добрата къща в околността, тя се продава. Това просто се случва толкова рядко.

Другите не са крале на Европа. Ливърпул какво спечели миналата година? Той (Абрамович) не иска нищо от клуба. Той купи Челси за успех. През този период клубът спечели всеки един трофей, който е възможен за спечелване.

Не знам какво ще се случи в бъдещето. Ако Глейзърс продадат Юнайтед и купят Челси, ще съм шокиран. Ако собствениците на Тотнъм продадат Тотнъм и купят Челси - ще съм шокиран. Собствениците на Арсенал същото - ще съм шокиран. Не са много собствениците, при които Челси ще е по-добре, отколкото с този, когото имаше (Абрамович)" - заяви Кънди пред talksport.

Мениджърът на "сините" Томас Тухел също коментира решението на Абрамович да продаде Челси - какво следва за клуба?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички