Арсенал може да остане без основно "оръжие" и да прави принудителен трансфер


Арсенал може да остане без основно "оръжие" и да прави принудителен трансфер
Снимка: Getty Images

5634 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета може да остане без един от най-важните си играчи в следващите седмици - Томас Партей. Полузащитникът получи контузия по време на загубата от Манчестър Сити за ФА Къп снощи.

Партей бе заменен принудително на почивката в двубоя на "Етихад", като предстои да стане ясно колко сериозен е проблемът в коляното.

"Той изпитваше определен дискомфорт, който се влоши с течение на времето. Нямаше как да продължи и в събота или неделя ще му направим ядрено-магнитен резонанс. За момента с контузия е и Елнени, няма как да играе. Самби влезе и се справи добре", коментира Артета след двубоя.

"Вярно е, че Томас има много положително влияние върху отбора, той е силен характер и през второто полувреме бяхме без него", допълни треньорът.

Евентуална контузия на 29-годишния халф може да принуди Арсенал да потърси ново попълнение за центъра на терена преди затварянето на януарския трансферен прозорец.

Лондончани водят преговори с Брайтън за полузащитника Мойсес Кайседо, който вече официално поиска от ръководството на "чайките" да бъде трансфериран. А ето кой халф е трансферна цел на Арсенал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички