"Когато ги няма, ще разберем какво ни дадоха": Арсен Венгер емоционално за Лео Меси и Кристиано Роналдо


"Когато ги няма, ще разберем какво ни дадоха": Арсен Венгер емоционално за Лео Меси и Кристиано Роналдо
Снимка: Gulliver/GettyImages

1550 0

Един от най-великите треньори в новата история на футбола - Арсен Венгер, направи любопитен коментар за двама от най-легендарните футболисти, стъпвали на терена.

Бившият наставник на Арсенал изрази мнение, че съперничеството между Лео Меси и Кристиано Роналдо пречи на феновете да осъзнаят колко всъщност ценни са те за любимата игра.

"Когато те вече не са тук, ще осъзнаем какво са ни дали. Винаги съм отказвал да давам мнение по тази тема, защото са двама напълно различни играчи. Изключителни такива, които показаха на света в продължение на 15 години колко велик футболът може да бъде", коментира Венгер, цитиран от "BeanymanSports".

И аржентинецът, и португалецът промениха историята на футбола. Докато феновете бяха заети да спорят кой е по-великият, до някаква степен забравиха да им се радват. Това осъзнават все повече запалянковци, които вече уважават и двамата, но пък дискусията никога няма да намери своя край.

Докато Роналдо не спира да бележи голове в Саудитска Арабия, Меси от своя страна прибави 77-ия индивидуален трофей във витрината си. Ето какво каза той след спечелването на наградата "Играч на годината"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички