"Ще се видим скоро" - намекна ли Лионел Меси за завръщане в Аржентина?


"Ще се видим скоро" - намекна ли Лионел Меси за завръщане в Аржентина?
Снимка: Getty Images

1308 0

Без никаква изненада Лионел Меси грабна наградата за най-добър футболист на ФИФА на бляскава церемония на 27 февруари. Аржентинецът спечели Световното първенство в Катар с Аржентина, а на финала бяха победени Килиан Мбапе и Франция. Именно френският нападател остана на второ място.

Какво написа Меси, за да се заговори отново за завръщане в Аржентина?

Меси взе трофея на ФИФА за втори път в своята кариера, като призът се връчва от 2016 година. След церемонията аржентинецът използва личния си профил в Instagram, за да изрази своята благодарност. В написано бе разчетено, че той прави намек за скорошно завръщане в Аржентина, като написа "до скоро".

"Благодаря на всички, които направиха възможно да спечеля тази награда. На всички от отбора на Аржентина, на моето семейство и приятели, на 45-те милиона аржентинци, които ни се довериха... И поздравления за всички победители от "The Best", особено Лионел Скалони и Емилиано Мартинес, които също толкова много заслужаваха своите награди. Прегръдка на всички, до скоро!!!", написа звездата на ПСЖ. Със своя глас пък Меси успя да познае мястото на Карим Бензема в класацията на ФИФА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички