Когато Челси на Конте вбеси цяла Англия в "дербито" срещу Манчестър Сити (ВИДЕО)


Когато Челси на Конте вбеси цяла Англия в "дербито" срещу Манчестър Сити (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1773 0

След като Антонио Конте официално бе представен като новият мениджър на Тотнъм, в Англия си припомниха много любопитен случай от периода, в който италианският специалист бе начело на друг лондонски тим - Челси.

Конте дори успя да спечели по забележителен начин трофея в английската Висша лига със "сините", но това не попречи на критици и коментатори да го нападнат изключително сериозно след един двубой между Челси и Манчестър Сити.

Той се състои в дома на "гражданите" и в крайна сметка те спечелиха с минималното 1:0. Не поражението обаче бе причината за големите критики към Конте, а цялостното поведение на Челси.

Футболистите на бъдещия шампион цял мач нямаха никакво желание да атакуват и изцяло бяха концентрирали всичките си усилия в отбрана. Това не се промени особено дори и когато те вече губеха в резултата.

Конкретни кадри към момента обикалят социалните мрежи. На тях играчите буквално се разхождат и дори не показват желание да отнемат топката на опонента, който разиграва в тяхната половина.

Джейми Реднап заяви за "Скай Спортс": "Това бе тотално престъпление срещу футбола, което Челси направи. Тя не искаха изобщо да нападат. А очаквах с такъв интерес мачът". Гари Невил добави: "Това е жалко от Челси. Наистина е. В отношение на Висшата лига е недопустимо".

НА ЖИВО мачът на Челси в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички