Официално: Антонио Конте е новият мениджър на Тотнъм


Официално: Антонио Конте е новият мениджър на Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

1340 0

Английският Тотнъм официално представи Антонио Конте като мениджър на отбора. Преди дни "шпорите" уволниха Нуно Ешпирито Санто и веднага стана ясно, че за негов заместник се гласи бившият наставник на Интер, който преди това е работил и в тима на Челси.

През 2016/17 Конте спечели Висшата лига с тима на Челси, а сега ще се опита да превърне и отбора на Тотнъм в шампионски отбор. „Изключително съм щастлив да се завърна към треньорството, и то в клуб от Премиър лийг, който има амбицията да играе водеща роля. Нямам търпение да започна работа и да предам на отбора и феновете страстта, манталитета и решителността, които винаги са ме отличавали като играч и треньор", започна Конте.

"Миналото лято не успяхме да се съберем, защото раздялата ми с Интер бе твърде скорошна и емоционално бях под въздействието на края на миналия сезон, така че усетих, че това не е точният момент да се завърна. Но заразителният ентусиазъм и решителността на Даниел Леви, който желаеше да ми повери тази задача, вече бе поставил своя отпечатък. Сега, след както отново получих тази възможност, реших да се да я използвам с голяма убеденост“, добави още Конте пред клубния сайт на Тотнъм.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички