Кога се завръща Кристиан Ериксен? Позитивни новини около халфа на Манчестър Юнайтед


Кога се завръща Кристиан Ериксен? Позитивни новини около халфа на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

4213 0

Звездата на Манчестър Юнайтед - Кристиан Ериксен, все още се възстановява от тежката контузия, която получи в началото на годината. Самият той обаче е оптимист за евентуалното си завръщане на терена.

Какво се случи с Ериксен?

Датският полузащитник получи сериозна травма в коляното през януари, която го извади от цели 14 мача във всички турнири до момента. Той я получи по време на двубоя срещу Рединг от ФА Къп, спечелен от Юнайтед с 3:1.

Голямата липсва в състава на Ерик тен Хаг

Преди случката Ериксен оформи страхотно трио в центъра на Манчестър, редом с Бруно Фернандеш и Каземиро. До момента през сезона той има на сметката си изиграни 31 срещи, в които записва 2 гола и 9 асистенции.

"Върви добре. Както видяхте, тъкмо започнах да излизам с футболните обувки навън. Следва нова стъпка. Бях във фитнеса няколко седмици, а сега е време да направим следващата рехабилитационна сесия навън", коментира самият Ериксен пред клубната телевизия.

Датчанинът е оптимист за бъдещето

"Мисля, че по-рано през кариерата си бих го приел много по-трудно, отколкото в момента. На по-късен етап се учиш, че това е просто част от кариерата ти. Понякога си късметлия, друг път не. В този случай е частично. Когато не мога да правя нищо сам, когато някой идва при мен, мислите са просто да оздравея възможно най-скоро и да няма никакви несполуки.

В клуба не са наясно кога точно ще могат да разчитат на своята звезда, но прогнози не липсват.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички