Клуб от Висшата лига вече преговаря за трансфер на Филипе Коутиньо


Клуб от Висшата лига вече преговаря за трансфер на Филипе Коутиньо
Снимка: Getty Images/Guliver

1648 0

От ръководството на Арсенал са започнали преговори с това на Барселона относно възможността за трансфер на Филипе Коутиньо. Както е известно, бразилецът бе под наем в Байерн (Мюнхен), но от баварския клуб взеха решение да не го взимат за постоянно и ще се завърне на "Камп Ноу" след края на сезона.

Според медиите в Испания обаче Коутиньо е ненужен и в Барселона и ще бъде продаден през лятото, като се твърди за няколко кандидати за неговия подпис, повечето от Висшата лига. Твърдеше се, че към него интерес има от страна на Манчестър Юнайтед, Челси, Евертън и Нюкасъл, но по всичко изглежда, че най-настоятелни са от Арсенал.

"Артилеристите" вече са се свързали с агента на Коутиньо - Кия Жорабчиян, и водят преговори за трансфер на бразилеца на "Емирейтс". Самият Коутиньо заяви, че би се радвал отново да играе във Висшата лига, след като най-успешният период в кариерата му премина в Ливърпул, но остава да се види дали лондончани ще успеят да постигнат договорка с Барселона относно трансферната сума. А според слуховете, Меси харесва Коутиньо и не иска той да напуска (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички