Футболистите на Барселона изумили Кике Сетиен, показали по-добра форма и от началото на сезона


Футболистите на Барселона изумили Кике Сетиен, показали по-добра форма и от началото на сезона
Снимка: Getty Images/Gulliver

1340 0

"Физически тези играчи са като бикове" - тази фраза се свързва с наставника на Барселона Кике Сетиен, след като видял своите играчи при подновяването на тренировките. Той бил едновременно изненадан и въодушевен от перфектната форма на футболистите след два месеца пауза.

15 дни след подновяването на заниманията и без шанс да се тренира в пълен състав, то треньорският колектив се чувства добре и уверен. И всичко това е било предадено на президента на клуба Хосеп Мария Бартомеу, който посети "Камп Ноу". Каталунският Sport пише, че направените тестове на играчите показали много по-добри резултати, отколкото тези през юли преди старта на първенството. Изглежда, че състезателите са взели на сериозно индивидуалната подготовка у дома и не са спирали да тренират, за да са във форма за рестарта на Ла Лига.

Изданието посочва две имена - Жерар Пике, който е отслабнал, докато Лионел Меси се завърнал мотивиран,както винаги. Сетиен признал на близките, че играчите били близо до своя максимум през март, с контузии, натрупване на игри и умствена умора и че почивката може всъщност да е била за добре. И всички се надяват, че именно тя ще им донесе успех в Ла Лига и Шампионска лига. А заради кои двама играчи Барселона оставя на заден план Неймар - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички