Христо Крушарски: Отказах на Тотнъм да играем в Лондон


Христо Крушарски: Отказах на Тотнъм да играем в Лондон
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1908 0

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е отказал да размени домакинството на мача с Тотнъм във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Както е известно, жребият посочи смърфовете да приемат лондончани на "Лаута" на 17 септември от 19:00 часа, макар и без публика. "Шпорите" обаче са предложили двубоят да се играе в Лондон на супермодерния "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" вместо под тепетата.

"На нас никой не ни пуска аванта, нас ни смятат за третия свят. Затова мачът ще се играе тук. Имаше предложения от Тотнъм да играем там, но им казах на нашите другарчета, че ние за пари не играем, а за удоволствие и двубоят ще е в Пловдив. Паднал ни се е шансът да е тук, тук и ще играем.", заяви в типичния си стил Крушарски и отново се закани на мениджъра на шпорите Жозе Моуриньо. "Ако се срещна с Моуриньо, ще му кажа "Добре дошъл и добре си отишъл с пълна кошница". Какво чудо? Ясно е, че ние ще ги бием - въпросът е с колко.", каза още босът, цитиран от "Тема спорт".

Kрушарски е поканил кмета Здравко Димитров да присъства на мача с Тотнъм. "Кмета го поканих, както и премиера. Все още обаче не е ясно дали те ще присъстват на "Лаута". До момента в Локомотив са получили оферта за телевизионните права за мача с шпорите единствено от Нова Тв. "Телевизии за без пари - колкото искаш, но само една дава пари от офертите в България. Другите всички искат да ми предложат рекламно време на мача. А рекламното време е мое, целият мач е мой! Така че, ако някой дава пари, да наддава, да се пребори да вземе правата", добави Крушарски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички