Клоп "захапа" Тотнъм и Манчестър Юнайтед, че пазят в тайна играчите си с COVID-19


Клоп "захапа" Тотнъм и Манчестър Юнайтед, че пазят в тайна играчите си с COVID-19
Снимка: Getty Images

2901 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отправи задочни критики към следващия си съперник Тотнъм и отбора на Манчестър Юнайтед за това, че не разкриват имената на футболистите, заразени с коронавирус. Както е известно, редица клубове от Висшата лига бяха "ударени" от новата COVID-19 вълна, но не всеки разкрива точна информация за заразените.

През седмицата трима играчи на Ливърпул дадоха положителни проби за коронавирус, а от ръководството на клуба веднага съобщиха на официалния си сайт кои са заразените футболисти - Върджил ван Дайк, Фабиньо и Къртис Джоунс. Клоп смята, че този подход трябва да бъде присъщ за всички клубове, като е подразнен от факта, че Тотнъм и Юнайтед не разкриват имената на заразените играчи.

На пресконференцията преди дербито с Тотнъм в неделя Клоп заяви следното: "Нямаме какво да крием. На този етап знаем, че трима играчи вероятно няма да са на разположение за мача с Тотнъм. И ако те не са на разположение, ние ще го обявим. Ако те са фалшиво положителни, ние ще кажем това, а играчите вече ще са на разположение."

"Наистина вярвам, че обмяната на информация помага, защото смятам, че всички подвеждащи и неверни информации подвеждат много хора. Манчестър Юнайтед имат няколко на брой заразени, но аз нямам представа кои са. Не знам кои са заразени и в Тотнъм - нямам информация, не знам и дали въобще са тренирали днес", добави Клоп, според когото прозрачността само може да помогне в така създалата се ситуация на Острова.

А какво каза Антонио Конте за колегата си Клоп и звездата на Ливърпул Мохамед Салах, четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички