Антонио Конте изчетка Хари Кейн часове преди сблъсъка с Ливърпул


Антонио Конте изчетка Хари Кейн часове преди сблъсъка с Ливърпул
Снимка: Getty Images

1424 0

В утрешната неделя (19.12.) Тотнъм ще се изправи срещу Ливърпул или поне такъв е планът за момента, тъй като в последните дни ръководството на Висшата лига отмени редица мачове заради разпространението на коронавирус сред футболните отбори на Острова.

Старши треньорът на "шпорите" Антонио Конте призна, че е изненадан от головата суша на Хари Кейн, но въпреки това заяви, че той е един от най-добрите нападатели, които е тренирал в кариерата си:

"Хари е играч от световна класа. Тренирам го всеки ден и разбирам много добре, че е невероятен нападател. Той е един от най-добрите, които съм тренирал, харесва ми, че разполагам с такъв футболист", каза италианецът на пресконференция преди мача.

"Със сигурност на Юрген Клоп му харесва да има Мо Салах, но аз съм доволен, че имам Хари Кейн. Той е важен играч за нас и очаквам да изиграе важна роля в мача срещу Ливърпул".

"Липсата на голове? Ако сравняваме с това, което правеше в предишните сезони, ситуацията сега е много странна. Но от натрупания опит съм разбрал, че такива неща се случват и дори Хари да не вкарва голове, отборът се чувства по-силен с него", добави още Конте. 

Интересно е да се отбележи, че Тотнъм е спечелил само една от последните си 17 срещи с мърсисайдци - 12 загуби и 4 равенства. Двубоят утре стартира в 18:30 ч. българско време и ще можете да следите развоя му НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички