Клоп за Дарвин Нунес: На третия спринт дробовете му щяха да експлодират!


Клоп за Дарвин Нунес: На третия спринт дробовете му щяха да експлодират!
Снимка: Getty Images

5879 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп намери и позитиви в представянето на отбора си при тежката загуба от Манчестър Юнайтед с 4:0 в първата контролна среща от лятната подготовка. През втората част в игра се включи и Дарвин Нунес, за когото Клоп заяви, че е изглеждал "опасен" на терена.

Германецът обаче призна, че това на практика е било едва трета тренировка за Нунес откакто се присъедини към лагера на Ливърпул след лятната си почивка. Именно заради това Клоп се пошегува, че след три спринта на игрището белите дробове на Нунес са щели да експлодират.

"Той е "деветка", но може да играе и на крилото. Ще видим къде ще играе“, каза Клоп, цитиран от Metro. „Но това, което можете да видите, е, че момчетата вече го търсят.

Това беше третата му тренировка (откакто пристигна за предсезонната подготовка) и мисля, че след третия спринт дробовете му бяха почти готови да експлодират.

„Ние почти го убихме с тези топки, но той предложи добри включвания и момчетата искаха да му подават топката, това със сигурност е една от силните му страни. Той беше опасен с присъствието си.

„Така че Дарвин... ще видим. Мисля, че профилът му е класическа "деветка". Той е полезен със скоростта и агресията си и използването на тялото си", завърши Клоп.

В двубоя срещу Манчестър Юнайтед Дарвин Нунес направи фрапантен пропуск (ВИДЕО), който му донесе много подигравки в мрежата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички