Клоп: Всички, които бяха с позитивни тестове, тренират обратно


Клоп: Всички, които бяха с позитивни тестове, тренират обратно
Снимка: Gulliver/GettyImages

1223 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп потвърди, че Тиаго Алкантара тренира наравно с другите си съотборници, след като се възстанови от коронавирусна инфекция. Бившият играч на Байерн Мюнхен бе един от няколкото играчи в клуба, които бяха засегнати.

Другите бяха Върджил ван Дайк, Фабиньо и Къртис Джоунс, които обаче също вече тренират с основната група на мърсисайдци. Те се завърнаха още преди Коледа към заниманията, но малко след това се потвърди от Клоп, че и Тиаго е обратно в групата на отбора.

„Момчетата, които бяха изолирани или бяха с COVID-19, вече са обратно при нас. Това значи, че четиримата тренират отново“, каза Клоп на брифинг.

„Имаме един юноша, който е изолиран и двама от щаба. Намираме се в странна ситуация, след като всяка сутрин идваме на базата и участваме в нещо като лотария. Надяваш се всичко да бъде наред, но това е ситуацията в този момент“, отчете Клоп.

„Червените“ със сигурност ще бъдат без контузеното каре от Нат Филипс, Дивок Ориги, Харви Елиът и Адриан за срещата с Лестър на 28-и декември. А какъв друг проблем Клоп сам реши в клуба, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички