Клоп все още не бърза да отписва опонентите на Ливърпул за титлата


Клоп все още не бърза да отписва опонентите на Ливърпул за титлата
Снимка: Getty Images/Gulliver

6367 0

Юрген Клоп е заявил на играчите на Ливърпул, че ги очаква още една серия от тежки мачове през втория полусезон от шампионата. Вчера „мърсисайдци“ спечелиха домакинството си на Уулвс с 1:0. Победата означава, че тимът, воден от Юрген Клоп, отново е на 13 точки пред втория в класирането в Премиър лийг.

„Минахме половината. Имаме да играем още 19 мача и може би 18 или 19 от тях ще бъдат като днешния по различни причини. Предстои ни да срещнем отбори, които се борят в лигата с всичко, с което разполагат, след това имаме тежки мачове от Шампионската лига, а в края на сезона играем с тимове, които ще се борят за местата за евротурнирите и ще играят срещу нас с всички сили. Кой го интересува колко точки имаш през декември? Хубавото е, че натрупахме стабилен актив, върху който можем да надградим, това е всичко“ каза немският специалист.

За Ливърпул предстои натоварена седмица, като отборът ще посрещне Шефилд Юнайтед на „Анфилд“ в средата на седмицата в мач от Висшата лига, а през уикенда предстои дерби срещу Евертън в среща от 3-тия кръг на ФА Къп. А ето кой футболист на Клоп очарова феновете с изказване.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички