Агуеро: Вече е много трудно да настигнем Ливърпул


Агуеро: Вече е много трудно да настигнем Ливърпул
Снимка: Getty Images/Gulliver

2566 0

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро смята, че 14-те точки разлика, които „гражданите“ имат да наваксат, за да настигнат Ливърпул са прекалено много. Според него от Сити трябва вече да се концентрират върху това да завършат в топ 4 на първенството.

„Ливърпул са прекалено напред. Трябва да се фокусираме върху това да побеждаваме, тъй като искаме да играем в Шампионската лига и през следващия сезон. Трябва да играем по същия начин, по който го направихме срещу Шефилд Юнайтед и да видим какво ще се случи“ каза аржентинският голаджия.

Серхио Агуеро се отчете с първо попадение, след като се завърна от травма преди седмица. „Гражданите“ спечелиха двубоя си срещу Шефилд Юнайтед с 2:0, но продължават да изостават значително от Ливърпул, които на всичкото отгоре са и с мач по-малко. Следващата среща на Сити е на 1-ви януари, когато на „Етихад Стейдиъм“ ще гостува другият отбор от град Ливърпул – Евертън. А ето кой футболист на "гражданите" е сигурен, че отборът ще завърши в топ 4.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички