Стивън Джерард се забавлява с директна словесна атака срещу Манчестър Юнайтед


Стивън Джерард се забавлява с директна словесна атака срещу Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

9111 0

Легендата на Ливърпул Стивън Джерард, който е наставникът на Глазгоу Рейнджърс, се изказа критично за големия съперник на мърсисайдци - Манчестър Юнайтед. От напускането на сър Алекс Фъргюсън през 2013 година английският гранд показва нестабилни резултати и се бори не за титлата, а за попадане поне в топ 4 на Висшата лига. Според Джерард, дербито Ливърпул - Манчестър Юнайтед вече не носи същия заряд.

"Мисля, че мачовете Селтик - Рейнджърс и Ливърпул - Манчестър Юнайтед имат много общо, но сега Ливърпул - Юнайтед не е непременно дерби. Съперничеството дойде от успеха, двата най-успешни отбори в Англия, така че, това е още една прилика с дербито на "Старата фирма", заяви английската легенда.

"Смятам, че мачът Ливърпул - Евертън много повече прилича на дербито между рейнджърс и Селтик по отношение на омраза сред местните фенове. Манчестър Юнайтед е на 40 минути път с кола и очевидно вече не е на върха на таблицата, в това е разликата", допълни Джерард. А какво изненадващо изказване за Манчестър Юнайтед направи Пол Скоулс вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички