Клоп: Срещу Барселона ще бъдем без Фирмино, а може би и без Салах


Клоп: Срещу Барселона ще бъдем без Фирмино, а може би и без Салах
Снимка: Guliver/GettyImages

2879 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп обяви, че в полуфинала в Шампионска лига срещу Барселона най-вероятно няма да може да разчита на двама от лидерите си - Мохамед Салах и Роберто Фирмино. Отсъствието на втория в реванша е сигурно.

В първия мач, в който английският гранд загуби с 0:3, Фирмино влезе в игра в самия край на срещата. Той обаче усложни мускулната си контузия и не попадна в групата за съботния двубой с Нюкасъл. Клоп не очаква бразилецът да се възстанови за вторник. В този мач на "Анфийлд" може да не участва и Салах, който контузи главата си снощи и бе изнесен на носилка от терена.

"Роберто Фирмино няма да бъде готов за Барселона. Дали ще може да се върне за мача в последния кръг? Времето ще покаже. Но за вторник той няма да бъде готов", коментира Клоп, цитиран от "Liverpool Echo".

"Мо е ударил главата си в бедрото на вратаря. Той се оказа на тревата и лекарят взе решение да го заменим. Естествено, ние го послушахме. Когато се върнах в съблекалнята, Мо седеше и гледаше мача по телевизиора. Той беше добре, но трябва да преценим състоянието му", допълни наставникът. А коя от звездите на тима е аут до края на сезона вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички