Ливърпул прибира 60 млн. паунда от продажбата на ненужно трио


Ливърпул прибира 60 млн. паунда от продажбата на ненужно трио
Снимка: Getty Images/Guliver

4165 0

Ливърпул може да прибере 60 млн. паунда от продажбата на трима футболисти, съобщава Liverpool Echo. Става въпрос за Марко Груич, Райън Брюстър и Хари Уилсън, които на този етап не попадат в плановете на мениджъра Юрген Клоп.

По информации на мърсисайдското издание Ливърпул е получил вече няколко предложения за Райън Брюстър, като се обсъжда коя е най-добрата. На "Анфийлд" все още не са сигурни дали да го преотстъпят под наем или да го продадат, но по последни информации Брюстър ще премине в тим от Висшата лига с опция за обратно закупуване.

Що се отнася до Груич и Уилсън, и двамата предизвикат интерес не само на Острова, но и от клубове в Европа. Груич изигра пълни 90 минути в последния мач за Купата на Лигата срещу Линкълн, докато Уилсън остана на резервната скамейка и не се появи в игра.

През това лято Ливърпул привлече трима нови футболисти - Костас Цимикас, Тиаго Алкантара и Диого Жота, като последният бе най-скъп от тримата. Именно за него Клоп заяви, че го е следил от няколко години (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички