Бивш ас на Манчестър Юнайтед: Проблемите не идват от собствениците... Играчите бързо губят дух


Бивш ас на Манчестър Юнайтед: Проблемите не идват от собствениците... Играчите бързо губят дух
Снимка: GettyImages

1457 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Микаел Силвестър постави под въпрос духа на играчите на Юнайтед след катастрофалния старт на отбора във Висшата лига през настоящата кампания.

Французинът също така си позволи да коментира проблемите на клуба при търсенето на правилните играчи пред "Betting Expert".

"Собствениците не излизат на терена. Има много хора, които критикуват начина, по който се управлява клубът, но мисля, че всички мениджъри бяха подкрепени финансово и им бяха дадени ресурси за закупуване на играчи. Проблемът не е в собствениците, а в играчите. Те много бързо губят дух. В същото време на "Олд Трафорд" изпитват сериозни проблеми и при намирането на правилните играчи за клуба, надявам се това да се промени скоро", заяви Силвестър.

"Червените дяволи" започнаха катастрофално кампанията с две загуби от два мача в английския елит. В момента отборът на Ерик тен Хаг е последен във Висшата лига с цели 6 допуснати гола. Много футболни фенове си задават въпроса какво всъщност се случва на "Олд Трафорд"? Грандът от Манчестър бързо трябва да намери отговорите, защото предстои ключова среща с Ливърпул в понеделник (22 август).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Появи се още един кандидат, който иска да купи Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички