Карло Анчелоти потвърди неприятната вест за всички фенове на Реал Мадрид - Каземиро иска да си ходи


Карло Анчелоти потвърди неприятната вест за всички фенове на Реал Мадрид - Каземиро иска да си ходи
Снимка: Getty Images

2227 0

В ранните часове на 19 август спортният журналист Фабрицио Романо разкри, че трансферът на Каземиро от Реал Мадрид в Манчестър Юнайтед е въпрос на часове, а сега старши треньорът на "белия балет" потвърди информациите, заявявайки, че бразилецът иска да напусне "Бернабеу":

"Говорих с него тази сутрин - той иска да опита ново предизвикателство. Аз и клубът го разбираме!", каза Карло Анчелоти пред испански журналисти и призова:

"Трябва да го уважаваме за това, което направи в Реал Мадрид и заради човека, който е. В момента има разговори, още нищо не е официално, но той иска да напусне. Пожелаваме му всичко най-добро в следващото му предизвикателство".

Татко Карло бе запитан и кой ще бъде заместникът на Каземиро в Реал Мадрид: "Заместник? Подписахме с Аурелиен Чуамени и той е един от най-добрите на пазара. Имаме Тони Кроос и Едуардо Камавинга. Едва вчера осъзнах, че трансфер на Каземиро в Манчестър Юнайтед е реална възможност. Плановете ми няма да се променят", бе неговият отговор.

30-годишният Каземиро е в Мадрид от 2013 година насам и е натрупал 336 мача във всички турнири, в които е отбелязал 31 гола и е раздал 29 асистенции. Ето каква е офертата на "червените дяволи" за него, според Фабрицио Романо (последвайте линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички