Клоп се възхити от феновете на Ливърпул: Това е най-добрият клуб! (ВИДЕО)


Клоп се възхити от феновете на Ливърпул: Това е най-добрият клуб! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1569 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана възхитен от невероятната подкрепа на привържениците на клуба по време на парада на отбора по улиците на града. Въпреки че загубиха финала срещу Реал Мадрид, мърсисайдци се качиха на автобус, за да се докоснат до феновете си.

В Ливърпул има защо да са доволни от сезона, след като спечелиха два трофея - ФА Къп и Карабао Къп, а освен това останаха втори във Висшата лига - на само точка от шампиона Манчестър Сити. Тимът стигна и до финал в Шампионска лига, а това само по себе си е успех.

Клоп призна, че не е знаел какво да очаква от този парад и как ще бъде приет от феновете, но е бил изумен от страхотната подкрепа на запалянковците, които създадоха шампионска атмосфера за играчите на отбора.

“У мен няма капка съмнение, че това е най-добрият клуб в света. Няма друг такъв клуб в света, къде другаде ще видите хора по улиците в такова настронеие, след като любимият им тим им е загубил финал на Шампионската лига миналата нощ - абсолютно невероятно.

Това е най-добрият клуб в света, не ме интересува какво мислят другите. Не бях сигурен какво да очакваме от парада. Говорихме си за това: “Трябва да планираме тези неща, не може просто така - бам и парад”. Но дълбоко в себе си се надявах да се получи нещо такова - абсолютно невероятно”, сподели Клоп.

“Гордея се с тези хора, невероятно. Да виждаш очите на тези хора - невероятно е. Това е най-хубавият знак, който можеш да срещнеш. Не е нужно да победиш, просто трябва да се раздадеш докрай, да оставиш всичко от себе си на терена и хората от Ливърпул те обикват. Празнуваме живота, празнуваме сезона, празнуваме и шампионската титла през 2020 година, това е”, добави още той.

Междувременно стана ясно какви са били думите на Юрген Клоп към футболистите на Ливърпул след загубения финал в Шампионска лига (прочетете ги в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички