Ливърпул избира между двама нападатели за заместник на напускащия Мане


Ливърпул избира между двама нападатели за заместник на напускащия Мане
Снимка: Getty Images/Gulliver

7697 0

Ръководството на Ливърпул вече работи върху намирането на заместник за считания за сигурен напускащ Садио Мане. Сенегалецът по всяка вероятност ще напусне "Анфийлд" през това лято, но все още не е известно в каква посока. Основен фаворит за неговия подпис е Байерн Мюнхен.

Юрген Клоп обаче е бил категоричен пред ръководството, че иска да започне лятната си подготовка с нов нападател, който да замени Мане. Освен сенегалеца, от "Анфийлд" ще си тръгне и Дивок Ориги, с което основните нападатели на отбора остават четирима - Мохамед Салах, Луис Диас, Диого Жота и Роберто Фирмино.

На този етап две са имената, които се спрягат за заместник на Мане - футболистът на Барселона Усман Дембеле и играчът на РБ Лайпциг Кристофър Нкунку. Дембеле на практика може да излезе без пари на мърсисайдци, тъй като контрактът му с Барса изтича през това лято. Ливърпул дори има конкретна оферта към него и договор за срок от 4 години.

Междувременно легендата на Ливърпул Стивън Джерард посъветва клуба да привлече играч на една конкретна позиция (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички