Клоп се разделя с един от Мане, Салах и Фирмино, за да вземе Холанд


Клоп се разделя с един от Мане, Салах и Фирмино, за да вземе Холанд
Снимка: Guliver/GettyImages

1803 0

Юрген Клоп е готов да развали „атакуващото трио” на Ливърпул, за да осигури пари на клуба, с които да бъде закупен Ерлинг Холанд.

Звездата на Борусия Дортмунд продължава да се представя бляскаво на „Сигнал Идуна Парк”, а 20-годишният норвежец вече е спряган за трансфер в почти всеки топ отбор от Европа. Досега Холанд има 31 гола в 30 мача за тима от провинция Вестфалия.

От 2022-а година Холанд ще има откупуваща клауза, която ще е на стойност 80 милиона евро, но по всичко личи, че ще има истинска „трансферна война” за подписа му през това лято. Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп е готов да опита всичко, за да докара нападателя на „Анфийлд”.

Според испанския Mundo Deportivo, един измежду Мохамед Салах, Роберто Фирмино или Садио Мане ще си тръгне, за да може английският шампион да спомогне придвижването на сделката за Холанд.

Бъдещето на Салах на „Анфийлд” се коментира сериозно, макар да има твърдения, че египтянинът е отказал оферти от Барселона и Реал Мадрид. Садио Мане също би бил интересен футболист за други европейски клубове.

Холанд също е в радара на Манчестър Юнайед, Манчестър Сити и Челси, а „сините” от Лондон дори са готови да използват Тимо Вернер в сделката за норвежеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички