Бивш играч на Манчестър Юнайтед помогнал за последния трансфер на Ливърпул


Бивш играч на Манчестър Юнайтед помогнал за последния трансфер на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2365 0

Бивш играч на Манчестър Юнайтед е помогнал за трансфера на Такуми Минамино в Ливърпул през януари. Става въпрос за полузащитника и сънародник на Минамино - Шинджи Кагава, който го е уверил, че взима правилно решение, преминавайки на "Анфийлд". 

Основната причина за това е Юрген Клоп, с когото Кагава е работил при съвместния им престой в Борусия Дортмунд. "Говорих с Шинджи Кагава, тъй като той също е играл под ръководството на Юрген Клоп. Клоп ми говори за Шинджи и Шинджи ми говори за Клоп, така че очевидно те са имали силна връзка помежду си", заяви Минамино пред клубния сайт.

"Шинджи ми каза, че Клоп е един от най-добрите треньори в света и сега, когато вече играя тук, също мога да кажа, че Юрген е сред най-добрите", добави още Минамино. След трансфера Кагава поздрави Минамино в Туитър със следните думи: "Поздравления! Започваш най-доброто предизвикателство. Вярвай в себе си и давай най-доброто от себе си за най-добрия треньор в света."

Междувременно стана ясно, че Ливърпул се намира в напреднали преговори за един от топ нападателите в Европа (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички