Клоп с голямо обещание: Следващият сезон за Ливърпул ще е незабравим


Клоп с голямо обещание: Следващият сезон за Ливърпул ще е незабравим
Снимка: Getty Images

8563 0

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп направи интересна медийна изява, в която обясни, че мърсисайдци ще привлекат още нови играчи преди старта на новата кампания. Той също така даде обещание, че следващият сезон ще бъде незабравим за неговия тим.

Клоп е оптимист

Миналият сезон беше разочароващ за Ливърпул, а до момента ръководството съумя да подсили халфовата линия на германския специалист, привличайки Алексис Мак Алистър о Брайтън и Доминик Собослай от РБ Лайпциг. Клоп обаче вярва, че ще има още нови на "Анфийлд".

"Все още имаме около 3-4 седмици до първия мач, няколко неща трябва да се случат дотогава. Определено. Те ще се случат и ще имаме добър отбор, повярвайте ми. Ще направим всичко, за да направим така, че следващият сезон за Ливърпул да бъде незабравим", категоричен бе Клоп за "We Are Liverpool podcast".

Припомняме, че мърсисайдци не показаха най-доброто от себе си през сезон 2022/23. Момчетата на Клоп завършиха извън топ 4 за пръв път от сезон 2016/17 и през новата кампания ще се състезават във втория по сила европейски турнир - Лига Европа.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ливърпул набеляза млад полузащитник, с който да смени своя лидер?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички