Клоп разказа къде ще бъде през сезон 24/25 и се зарече: Друг английски клуб няма да водя!


Клоп разказа къде ще бъде през сезон 24/25 и се зарече: Друг английски клуб няма да водя!
Снимка: Getty Images

9198 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, обяви, че ще си почива през футболния сезон 2024/25. Обявявайки напускането си на мърсисайдци, германецът обеща, че няма да застане начело на друг английски клуб.

Не е приключил с тренирането

Бившият наставник на Майнц и Борусия Дортмунд не изключва да се върне на треньорски пост, но едва след като си почине добре. Той работи на "Анфийлд" от 2015 година насам.

Каза и ще участва ли в избора на свой наследник

"Какво ще правя след Ливърпул? Още не съм мислил за това, защото нямах време. Не зная какво ще се случи в бъдеще, но никакви клубове, никакви национални отбори през следващата година. И никакъв друг английски клуб когато и да било", заяви любимецът на феновете, цитиран от "ВВС".

Друг клуб в Англия? НЕ!

"Moга да го обещая. Това няма да се случи, дори ако нямам какво да ям", зарече се Клоп и потвърди, че няма да участва и в избора на своя наследник.

"Толкова много хора работят тук с една-единствена идея - да намерят най-доброто решение за Ливърпул. Последното нещо, от което се нуждаят, е съвет от човек, отправил се към изхода. Пожелавам на клуба само най-най-най-доброто в бъдеще", завърши треньорът. А освен Клоп, още четирима напускат клуба до края на сезона. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички