Юрген Клоп разказа за срещата с шефовете на Ливърпул, на която признал, че напуска


Юрген Клоп разказа за срещата с шефовете на Ливърпул, на която признал, че напуска
Снимка: GettyImages

5886 0

Ливърпул предизвика шок по целия свят в петък по обяд, след като беше разпространено интервю на Юрген Клоп пред клубната телевизия. В него мениджърът разкрива, че ще се раздели с клуба след края на настоящия сезон. 

Клоп върна Ливърпул към трофеите

Решението изглежда, че бива обявено в странен момент, предвид борбата на мърсисайдци на четири фронта, но германецът се обоснова по темата. Оказва се, че той е избрал съдбата си още през месец ноември и дори се изненадва как това останало тайна до този момент. 

Как треньорът споделил на босовете

Пред клубната медия Клоп разказа и за признанието си пред ръководството и за това как реагирали те. Германецът бе начело на гранда безрезервно през последните осем години и половина и напускането му не било добра новина за босовете:

"Ръководството не е сътворило купон! Развихме наистина добри отношения през годините, а аз им обясних решението си. Те знаят, че не съм човек, който очаква да бъде убеждаван да остане.

Те приеха ситуацията и никой не беше истински щастлив. Това важи за всички, на които казах до този момент - много малко хора. И аз не съм доволен, но това е правилното решение. Останалите варианти в подобни моменти е да бъда уволнен или да се разболея и да напусна. 

Не ми харесва, че трябва да вдигам този шум, защото не се смятам за важен. Рядко по този начин се обявяват такива новини. Сега оставам фокусиран за всички срещи, защото сезонът е дълъг".

За успокоение на феновете - Клоп подчерта, че е здрав и решението му не е продиктувано от нещо подобно. Вижте всичко около напускането на Ливърпул!

Още: Юрген Клоп защити Мохамед Салах и отправи предупреждение към Ливърпул преди финала с Челси

9 гола, пълен хаос и обрати: Двубоят, който накара феновете на Ливърпул да се влюбят в Юрген Клоп (ВИДЕО)

Клоп разкри перфектния план, с който ще възстанови Салах за битката на Египет

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички