Клоп: Първият полусезон не беше перфектен, но е хубаво да си на върха


Клоп: Първият полусезон не беше перфектен, но е хубаво да си на върха
Снимка: Getty Images

2276 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, изрази радостта си от изкачването на върха във Висшата лига. Снощи "червените" победиха Бърнли с 2:0 като гост след голове на Дарвин Нунес и Диого Жота и яхнаха първата позиция.

Успхът гарантира на мърсисайдци, че ще бъдат първи поне до четвъртък вечер, когато Арсенал излиза срещу Уест Хем, което прави треньора безкрайно доволен.

"Първата половина на сезона не беше перфектна, но беше абсолютно нормална. Въз основа на резултатите от мачовете тази седмица не можехме да бъдем на повече от една точка от върха. Това е постижимо.

Каквото и да си мислят хората отвън, да играеш четири мача за 10 дни е наистина трудно. Това е наистина интензивен период", започна Клоп след успеха.

"Хубаво е да си на върха. Няма да размахвам ръце, но съм наистина доволен от 42 точки. И е перфектно, че Дарвин и Диого отбелязаха за нас.

Дарвин е невероятен в завършването на атаките, но ако един нападател не вкара, започваш да поставяш под въпрос всичко. Сега той вкара, така че всичко е наред", допълни треньорът, цитиран от "Liverpool Echo". А ето каква новина зарадва Клоп на Бъдни вечер. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички