Уау! 2 и 1/2 мача, които са същински подаръци за Коледа - с участието на Кристиано Роналдо и Висшата лига


Уау! 2 и 1/2 мача, които са същински подаръци за Коледа - с участието на Кристиано Роналдо и Висшата лига
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

3644 0

Емоциите от Коледа все още не са отшумели, а празничните похапвания и наздравици все още не са минали своята кулминация. И докато на 25-и футболният фен получи глътка въздух, то футболът няма да му залипсва твърде много, тъй като още на следващия ден е ред на някои сблъсъци, които наистина си заслужават.

Кристиано Роналдо срещу Карим Бензема е един от подаръците за Коледа

Два от тях са в английската Висша лига, а другият е от Саудитската професионална лига. На Острова в действие ще видим два от най-големите клубове - Ливърпул и Манчестър Юнайтед, докато в Азия Кристиано Роналдо и Карим Бензема отново ще са на един терен. Макар и като съперници след дългогодишното партньорство, което оформяха в Реал Мадрид. И въпреки че французинът е част от шампионите от Ал Итихад, то отборът му е в ролята на сериозен аутсайдер, като това показва и платформата за онлайн спортни залози efbet.

Коефициентът на efbet за това актуалният шампион да спечели срещата е 5,60, докато ставката за триумф на Кристиано Роналдо и компания, които са и гости, е 1,54. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 4,70. Те се изправят един срещу друг от 20:00 часа българско време.

Кристиано Роналдо се поздравява със съотборник в Ал Насър

Ал Насър има с 12 точки повече от съперника си, който има само една победа в последните четири шампионатни срещи. Въпреки това Ал Итихад може да се позовава на факта, че съперникът му няма успех в последните 11 преки двубоя между тях във всички турнири. В тях Ал Итихад е записал шест победи (седем, ако броим продължения през 2019 година) и пет равенства.

Манчестър Юнайтед в тежък сблъсък: Задава ли се нов антирекорд във Висшата лига?

Точно два часа след началото на този сблъсък в Англия Манчестър Юнайтед ще бъде изправен пред поредно тежко изпитание, след като приема на "Олд Трафорд" Астън Вила. При добро стечение на обстоятелствата "виланите" дори могат да завършат като първи годината, като преди началото на кръга са трети - с равни точки с Ливърпул и пункт пасив от лидера Арсенал.

Футболистите на Тен Хаг имат 11 точки по-малко от съперника си и са в серия от три поредни мача без победа в шампионата. Освен това в четири поредни срещи от всички турнири дори не съумяват да отбележат попадение - нещо невиждано за тях от над 30 години. Все пак в последните пет официални мача във всички турнири срещу Астън Вила имат три победи и са допуснали само едно поражение.

Коефициентът на efbet за победа в полза на домакините на "Олд Трафорд" е 2,60, като точно толкова е и ставката за триумф в полза на Астън Вила, с който може да излезе и първи в класирането. Пазарът за равенство между двата отбора пък е оценен на 3,60.

Манчестър Юнайтед в сблъсък с Ливърпул

Преди старта на този мач (22:00 часа) обаче ще се състои гостуване на Ливърпул (от 19:30 часа българско време). В този мач фаворитът е най-ясно изразен от споменатите три за деня, но мърсисайдци винаги могат да направят всеки сблъсък в зрелище - за радост или тъга на привържениците им. Те гостуват на предпоследния в подреждането на Висшата лига.

Ливърпул излиза за задължителна победа в Англия

Футболистите на Юрген Клоп печелят последните три сблъсъка с Бърнли, като в същото време дори не инкасират попадение (голова разлика от тях 6:0). Преди това обаче имаше два поредни мача между тях, в които Бърнли първо завърши наравно, а след това и взе трите точки (през лятото на 2020-а и в началото на 2021-ва година).

Юрген Клоп усмихнат

Коефициентът на efbet за това футболистите на Венсан Компани да поднесат изненадата и да стигнат до трите точки е 7,00, докато ставката за успех в полза на Ливърпул е 1,41. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 5,40.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички